Часът на другата България

Другите гледни точки, другите мнения, другите решения - без цензура! Още »

 

ВОДЕЩИ

 

Александър Маринов

Доцент, д-р по социология, преподавател в Софийския и Пловдивския Университет, журналист и анализатор. А. Маринов е водил е собствени предавания в телевизиите.

 

 

 

 

Божидар Томалевски

Успял емигрант и CEO на инвестиционна компания. Политик недоволен от статуквото. Знаещ, че не знае всичко и уверен, че нищо не може да замени опита. Научил формулата на истинската демокрация.

Говори 5 езика. Стартира първоначално със собствена компания в Берлин. В последствие става изпълнителен директор на „Интер Лото” за Унгария, Русия, а по-късно за Източна Европа и Латинска Америка. В периода 1998 – 1999 г. е маркетинг консултант на ТТI в Парагвай.

От 2000 г. е съветник на президента на „КТ-Подкрепа” – д-р Тренчев. В периода 2003-2004 г. е изпълнителен директор за България на Северно–Американско – Българска търговка камара. Има двойно гражданство – българско и финландско.

Един коментар за ВОДЕЩИ

  1. Венцислав Иванов каза:

    Божидар Томалевски е изключително интелигентен и родолюбив млад мъж. От години той се бори, не само за достойно отношение към българската емиграция навсякъде по света, но и за правата на техните близки, както и на всички българи, които волю или неволю сме останали в България. Дългото му пребиваване и опит, взаимстван от старите европейски демокрации, му помагат да изисква от българските институции ясни, прозрачни и еднакви правила за всички българи, както и хуманно отношение към възрастните хора и към всички по-слаби и уязвими категории на нашето общество. Желая успех на стартиращото телевизионно предаване ! Сигурен съм, че водещите ще имат много интересни гости и ще обсъждат с тях, безбройните, наболели и неотложни проблеми на нашето общество и ще предложат оригинални и новаторски решения по всички щекотливи теми…Още веднъж успех и на добър час!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *